STZ Highlights
lees verder

STZ Highlights

Wat is STZ en wat zijn topklinische ziekenhuizen? Een mooi overzicht van de pijlers en kernthema's door de ogen van de boegbeelden binnen de Topklinische ziekenhuizen vindt u hier!

Posterbrochure STZ-event 2019
lees verder

Posterbrochure STZ-event 2019

STZ Posterbrochure 2019 Bijgaand treft u de STZ Posterbrochure 2019 aan. Hierin vindt u alle ingediende onderzoeken die gepresenteerd zijn op het STZ-event van 20 juni 2019!

Too big to fail, too small to survive
lees verder

Too big to fail, too small to survive

Het STZ-denkdinerboekje. Op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking Op 29 maart 2018 organiseerde de STZ het STZ-denkdiner met het onderwerp: Too big to fail, too small to survive. Via dit boekje deelt STZ graag haar inzichten en de ontwikkelingsrichting waar zij zich verantwoordelijk voor voelt.    

Posterbrochure STZ-event 2018
lees verder

Posterbrochure STZ-event 2018

Download hier de Posterbrochure van het STZ-event 2018 Binnen het topklinisch klimaat van STZ speelt wetenschap een belangrijke rol. Zo zijn er aan onze ziekenhuizen ruim 80 hoogleraren verbonden, scoren we internationaal ruim boven het wereldgemiddelde in de publicatie-indexen en bieden onze ziekenhuizen, door de patiënten mix en – aantallen volop gelegenheid voor het doen van toegepast (wetenschappelijk) onderzoek. Juist het klimaat van opleiden-onderzoek-topklinische zorg is een ideale broedplaats voor TOP-onderzoek.   De posterpresentatie gaf de mogelijkheid om aan circa...