lees verder

CWTS-analyse

Stijging impact en aantal onderzoeken in STZ-ziekenhuizen De Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) hebben de afgelopen 5 jaar weer een sterke groei laten zien op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. De impact van het onderzoek in STZ-ziekenhuizen is gestegen naar ruim 50% boven het internationale gemiddelde. Ook het aantal publicaties is de laatste 5 jaar sterk gestegen. De STZ-ziekenhuizen bedienen gezamenlijk bijna de helft van de patiënten in Nederland. Juist de hoge aantallen patiënten, de brede mix van hoog- en laagcomplexe zorg en de bevlogen...

STZ Highlights
lees verder

STZ Highlights

Wat is STZ en wat zijn topklinische ziekenhuizen? Een mooi overzicht van de pijlers en kernthema's door de ogen van de boegbeelden binnen de Topklinische ziekenhuizen vindt u hier!

Posterbrochure STZ-event 2019
lees verder

Posterbrochure STZ-event 2019

STZ Posterbrochure 2019 Bijgaand treft u de STZ Posterbrochure 2019 aan. Hierin vindt u alle ingediende onderzoeken die gepresenteerd zijn op het STZ-event van 20 juni 2019!

Too big to fail, too small to survive
lees verder

Too big to fail, too small to survive

Het STZ-denkdinerboekje. Op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking Op 29 maart 2018 organiseerde de STZ het STZ-denkdiner met het onderwerp: Too big to fail, too small to survive. Via dit boekje deelt STZ graag haar inzichten en de ontwikkelingsrichting waar zij zich verantwoordelijk voor voelt.