Noordwest Ziekenhuisgroep


Noordwest Ziekenhuisgroep

Medisch Centrum Alkmaar (MCA) en het Gemini Ziekenhuis zijn nu samen Noordwest Ziekenhuisgroep. Al vele jaren bieden beide ziekenhuizen zorg aan de inwoners in Noordwest-Nederland. Met onze nieuwe naam verbinden we ons duidelijk aan deze regio. Onze ambitie is een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn, met een hoge medische standaard én mensgerichte zorg.

 

Bij Noordwest Ziekenhuisgroep draait het om meer dan medisch handelen. We maken ons sterk voor beter worden én beter leven en willen graag dat u zich bij ons thuis voelt. Dichtbij als het kan en verder weg wanneer dat moet. Daarom zijn wij te vinden in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en op Texel.

 

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Patiënten komen naar Noordwest Ziekenhuisgroep voor onder andere dotterbehandelingen, de behandeling van hoofd-halskanker, radiotherapie, IVF, traumatologie en voor neurochirurgische ingrepen. Om hen de best mogelijke zorg te kunnen blijven bieden, investeert Noordwest Ziekenhuisgroep voortdurend in de nieuwste apparatuur. Zo beschikt de nucleaire geneeskunde over cyclotron waarmee materiaal kan worden gemaakt voor nucleair onderzoek. Hiermee kunnen complexe diagnoses worden gesteld en kunnen bijbehorende behandelingen worden uitgevoerd.

 

De ontwikkeling binnen Noordwest Ziekenhuisgroep zijn te volgen via www.nwz.nl of via de sociale mediakanalen (Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn).

 

Bezoekadres
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar
Huisduinerweg 3
1782 GZ Den Helder