Spaarne Gasthuis


Op 22 maart 2015 zijn het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis gefuseerd tot het Spaarne Gasthuis. Het Spaarne Gasthuis biedt zorg aan patiënten in Kennemerland, de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Dichtbij de patiënt en soms wat verder weg, geconcentreerd op één plek, als dat beter is.

 

Meer dan topzorg

In het Spaarne Gasthuis vangen we patiënten op met de best mogelijke zorg en behandeling. ‘Meer dan topzorg’ noemen we dat. Of het nu gaat om patiënten of familie, zij moeten zich altijd begrepen, gehoord en geholpen voelen. En gesteund als ze het moeilijk hebben.

We waren een gasthuis en dat blijven we ook. Patiënten moeten op ons vertrouwen wanneer zij het belangrijkste wat zij hebben in onze handen leggen: hun gezondheid. Samen met onze partners leveren we professionele topzorg. Liefst dichtbij onze patiënten, maar ook geconcentreerd op één van de locaties als dat beter is.

 

Werken aan de zorg van morgen

Je kunt bij ons leren en werken tegelijkertijd. Het opleiden van artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen beschouwen we daarom als één van onze kerntaken. Het Spaarne Gasthuis is niet voor niets een topklinisch opleidingsziekenhuis: we werken continu aan de kwaliteit van de zorg van morgen. Onze opleidings- en onderzoeksactiviteiten hebben we ondergebracht in het Linnaeusinstituut.

 

Over onze organisatie

Het Spaarne Gasthuis heeft vestigingen in Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, Hoofddorp en Heemstede. Ook zijn er poliklinieken in Velsen-Noord, Nieuw-Vennep en Hillegom. Gezamenlijk heeft de organisatie een omzet van 368 miljoen euro (gebaseerd op de jaarcijfers 2013). Er werken in totaal 265 medisch specialisten en 4.500 medewerkers.

 

Meer informatie over het nieuwe ziekenhuis is te vinden op www.spaarnegasthuis.nl

 

Bezoekadres
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem