Met korting naar het International Forum? Laat weten met hoeveel personen u komt!
15 november 2017

Met korting naar het International Forum? Laat weten met hoeveel personen u komt!

Van 2 - 4 mei 2018 vindt het International Forum on Quality & Safety in Healthcare plaats in Amsterdam . Met veel plezier laten we jullie weten dat we ook deze keer afspraken met de organisatie BMJ kunnen maken over een flinke korting op de toegang tot het Forum.

 

Door in te schrijven met een speciale code, die later wordt toegezonden, kan de korting verzilverd worden. De hoogte van de korting is namelijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Om ons een mooi aanbod te kunnen doen, wil BMJ graag weten hoeveel deelnemers gebruik zullen maken van de code. Tot 1 december 2017 kunnen hier aantallen voor aangeleverd worden. Om deze inventarisatie zo eenvoudig mogelijk te maken, is hiervoor een online formulier beschikbaar:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCFHmSJOrQUbE8oOYJTv_fuOUIbxoh9GpQE0-2XhUeZE76YQ/viewform

 

Het is goed om binnen het ziekenhuis af te stemmen welke collega’s meegaan en hier ook als team in op te trekken zowel voorafgaand als na afloop van het Forum. We vragen dan ook zoveel mogelijk als ziekenhuis het aantal deelnemers door te geven. De code kan vervolgens in december en januari gebruikt worden en komt dan bovenop de vroegboekkorting.

 

Omdat we het belangrijk vinden zoveel mogelijk collega’s te inspireren met internationale goede voorbeelden op het terrein van kwaliteitsverbetering, trekken we bij de inventarisatie samen op met de NVZ. Om ook weer extra ruimte te creëren voor het ontmoeten van Nederlanders die graag samenwerken aan de verbetering van de zorg voor de patiënt, organiseren wij vanuit de STZ opnieuw de inmiddels befaamde Nederlandse avond tijdens het forum, reserveer hiervoor alvast 3 mei in jullie agenda.

 

Voor meer informatie over het Forum: http://internationalforum.bmj.com/amsterdam/