Vacature: zelfstandige beleidsadviseur innovatie, kwaliteit & veiligheid & opleiding
15 maart 2018

Vacature: zelfstandige beleidsadviseur innovatie, kwaliteit & veiligheid & opleiding

Wat bieden wij?

Een grote uitdaging om jezelf (nog) verder te ontwikkelen op het gebied van innovatie

Het werkelijk kunnen opschalen van innovaties middels fantastisch platform

Meerdere netwerken die op diverse voorhoedeterreinen nauw samen werken
 

Wie zijn wij?

STZ is de vereniging van (26!) voorhoedeziekenhuizen die samen werken aan betere patiëntenzorg

 

De vereniging wordt ondersteund door een bureau dat gevestigd is aan de Oudlaan in Utrecht. Ons bureau bestaat uit vijf mensen die allemaal complementair aan elkaar zijn. Helaas gaat 1 ervan ons verlaten, en nu zoeken we een nieuwe innovatieve, creatieve (en vooral niet procesmatige) adviseur die ons superteam komt versterken. Als beleidsadviseur bij de STZ ben je een belangrijke schakel tussen het bestuur en professionals die binnen de pijlers in de aangesloten ziekenhuizen werken. Ook onderhouden bureaumedewerkers contacten met voor de ziekenhuiszorg belangrijke partijen buiten het ziekenhuis. De leden van de STZ komen een aantal keer per jaar bij elkaar tijdens een algemene ledenvergadering. De diverse thema’s zijn verdeeld onder 5 bestuurders en 5 medisch specialisten die het bestuur van de STZ vormen.

 

Wie zoeken wij?

Je bent iemand met ruime kennis en ervaring op het gebied van innovatie in de gezondheidszorg. Je bent energiek en creatief en niet terughoudend om nieuwe paden te bewandelen. Wij verwachten veel zelfstandigheid en vernieuwende denkkracht van je.

Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar de voorhoedethema’s die passen binnen de pijlers van de STZ, die verbinden en impact hebben. Je kunt goed samenwerken en ziet het als een uitdaging om belangentegenstellingen te overbruggen.


Waaraan moet je voldoen?

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt ruime kennis van en ervaring met werken op strategisch niveau binnen ziekenhuizen of de gezondheidszorg, met name op het gebied van innovatie. Heb je ook ervaring met kwaliteit & veiligheid en opleidingen binnen ziekenhuizen is dat een pré! Je bent goed op de hoogte van relevante en actuele ontwikkelingen. Je voelt je thuis in een omgeving waar de inhoud centraal staat. Je vindt het een uitdaging om je functie in hoge mate zelfstandig uit te voeren aan de hand van globale kaders zoals het beleidsplan, jaarplan en begroting. Je beschikt over een relevant netwerk en hebt inzicht in complexe problematiek dat voor je functie cruciaal is. Ook heb je kennis van samenwerken via online platforms en communicatiemiddelen. Accuratesse en uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn essentieel. De beperkte omvang van het bureau van de STZ vraagt om een flexibele opstelling.

 

Competenties

Je bouwt duurzame relaties op met (in)formele netwerken, sleutelfiguren en sleutelorganisaties;

Je kunt goed samenwerken en draagt effectief bij aan het beoogde resultaat;

Je bent een verbinder en vindt het leuk om zaken voor elkaar te krijgen, hierin ga je ook graag op zoek naar nieuwe manieren;

Je bent een stevige, creatieve persoonlijkheid, die in staat is om in een complexe, soms hectische, politiek gevoelige omgeving te werken;

Je communiceert helder en formuleert beknopt;

Je werkt zelfstandig, bent pragmatisch en neemt initiatief

 

Salariëring

De salariëring is conform de cao Ziekenhuizen.

 

Meer informatie

U kunt mailen voor meer informatie naar dr. Fenna Heyning, directeur STZ, f.heyning@stz.nl

 

Graag uw schriftelijke sollicitatie met CV vóór 15 april 2018 naar dr. Fenna Heyning op bovenstaand adres.