Banner 27 stz
Keynotes
Jitske Kramer 3

Keynote Verbinden

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer en bestseller auteur. Zij reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze brengt haar kennis en ervaringen via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). Jitske neemt ons op 12 oktober mee in een keynote over het belang én het waarom van verbinden. 

Eringa 900 eringa p  rvb 2023 2

Keynote Vertrouwen

Pier Eringa

Pier Eringa, opgeleid aan de Nederlandse Politie Academie in Apeldoorn, startte zijn loopbaan in 1984 als inspecteur van de gemeentepolitie in de gemeente Leeuwarden. Hij heeft in de jaren daarna een ruime staat van dienst opgebouwd als bestuurder en toezichthouder in STZ-ziekenhuizen, in het openbaar bestuur, openbare veiligheid en openbaar vervoer. Eerder was hij onder andere voorzitter van de raad van bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, president-directeur van ProRail, CEO van Transdev Nederland en algemeen directeur/gemeentesecretaris in Nijmegen. Pier neemt ons op 12 oktober mee in zijn ervaringen en het belang van het werken aan vertrouwen om een gezamenlijk doel te kunnen bereiken. 

Dennis Karpes vierkant

Keynote Versnellen

Dennis Karpes

Dennis Karpes, sociaal ondernemer, is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en Justdiggit. Na 13 jaar actief te zijn geweest binnen Justdiggit doet Dennis een stapje terug. Meer dan een decennium heeft hij zich ingezet op het vergroenen van Afrika. Nu richt hij zich op andere projecten die een positief impact hebben op onze planeet. Dennis leert ons op 12 oktober hoe je het onmogelijke mogelijk maakt. 

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Oudlaan 4
3515 GA Utrecht
030 - 2739 414


Postbus 9696
3506 GR Utrecht
info@stz.nl