De top-10 van de STZ-innovatiechallenge is bekend!
13 mei 2019

De top-10 van de STZ-innovatiechallenge is bekend!

De top-10 van de STZ-innovatiechallenge is bekend!
Klik hier om de 10 filmpjes te bekijken(zonder de mogelijkheid om te stemmen): link naar filmpjes

 

Afgelopen maanden hebben wij maar liefst 47 innovaties binnen gekregen en hier zijn wij ontzettend trots op! De jury heeft onafhankelijk van elkaar en d.m.v. een puntentoekenningssysteem alle 47 aangemelde innovaties langs de beoordelingscriteria gelegd. Juryleden hadden het hierbij niet makkelijk: de kwaliteit van de aangemelde innovaties was erg hoog, maar uiteindelijk is hier een mooie top-10 uit voortgekomen. Namelijk de volgende innovaties, op alfabetische volgorde:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWSGIERIG NAAR DE INNOVATIES?

In de laatste fase van de challenge zal de top-10 filmpjes maken waarin zij zichzelf voorstellen, het probleem uitleggen en de impact én een oplossing omschrijven. Deze filmpjes zullen vanaf 24 mei op de besloten STZ-website verschijnen. In de periode van 24 mei-13 juni kan iedere STZ-medewerker die een MijnSTZ-account heeft één keer stemmen op de innovatie van zijn/haar keuze. De innovatie, die de meeste stemmen krijgt wint de publieksprijs. Wil je mensen in je eigen ziekenhuis oproepen om te stemmen, maar hebben ze nog geen MijnSTZ-account? Dan kunnen ze deze nog snel aanmaken via: www.stz.nl

Daarnaast zal de vakjury begin juni bij elkaar komen voor de tweede beoordelingsronde en zal o.g.v. al het beschikbare materiaal (ingevuld inschrijfformulier, toegekende totaal aantal punten, filmpje, evt. one-pager), maar ook op grond van elkaars perspectieven en overwegingen de winnaar van de STZ-award aanwijzen.

 

BEKENDMAKING WINNAAR

Tijdens het jaarlijkse STZ-event op 20 juni zullen de winnaars van de STZ-innovatiechallenge bekend worden gemaakt.