De innovatiegids 2021 van de 27 Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen
16 december 2021

De innovatiegids 2021 van de 27 Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen

De innovatiegids 2021 van de 27 Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen is uit!

Laat u inspireren tot innoveren…

 

Met gepaste trots presenteren wij u hierbij de STZ-innovatiegids 2021. In deze gids vindt u een overzicht van 92 innovaties van (zorg)professionals uit onze 27 topklinische opleidingsziekenhuizen. De COVID-drukte van afgelopen anderhalf jaar weerhield deze STZ (zorg)professionals er niet van te innoveren. Daarnaast vonden ze de tijd om hun innovatie in te dienen voor de STZ-innovatiechallenge én toestemming te geven voor publicatie van de publiekssamenvatting van hun innovatie in de STZ-innovatiegids.

 

Tijdens de lustrumeditie van de STZ-innovatiechallenge 2021 kregen 12 innovatoren al de kans hun innovatie voor een groot publiek te pitchen. Maar de kracht van de innovatiechallenge reikt verder dan alleen de avonden zelf: ook de innovaties die geen podium kregen, delen we graag breed in deze STZ-innovatiegids. Daarbij hopen we dat delen leidt tot vermenigvuldigen!

De STZ-innovatiegids sluit goed aan bij de ambitie van de STZ-ziekenhuizen. De 27 STZ-huizen hebben samen afgesproken om de komende jaren innovaties die leiden tot zorgtransformatie te implementeren en op te schalen. Eén van de manieren om alle goede ideeën die binnen de STZ-ziekenhuizen leven, te delen is deze jaarlijkse STZ-innovatiegids.

Gaat u er lekker voor zitten en laat u inspireren door alle innovativiteit en creativiteit uit onze huizen. En neem bij interesse uiteraard contact op met de innovatoren!