19-01-2023

Digitale lunchworkshop Medewerker Gedreven Innovatie

Meer weten over Medewerker Gedreven Innovatie (MGI)? Of hoe je innovatie nóg beter kunt inrichten in jouw ziekenhuis? Sluit dan aan bij onze lunchworkshop tijdens de Slimme Zorg Estafette

Wil je meer over deze onderzoeken weten, of leren hoe je innovatie in jouw ziekenhuis nóg beter kunt inrichten? Meld je dan nu aan voor de lunchworkshop via deze link: aanmelden lunchworkshop slimme zorg estafette

Op maandag 13 februari van 12.00 tot 13.00 uur worden de belangrijkste resultaten gepresenteerd van een viertal onderzoeken over Medewerker Gedreven Innovatie. Deze resultaten zijn de afgelopen maanden verzameld binnen de STZ-ziekenhuizen door studenten van de Universiteit Twente. Deze resultaten geven antwoorden op vragen als:

  • Wat is Medewerker Gedreven Innovatie? En hoe is het innovatievermogen van een ziekenhuis te meten?
  • Hoe kunnen zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen en medisch specialisten, ondersteund worden bij Medewerker Gedreven Innovatie? En wat is de rol van een innovatielab?
  • Hoe kan innovatie een bijdrage leveren in het behoud en aantrekken van personeel?

Dr. Maarten Renkema (universitair docent aan de Universiteit Twente) zal – samen met de onderzoekers - iets vertellen over het concept en de resultaten en hierna zal er ruimte zijn voor een interactiever gedeelte met gelegenheid voor het stellen van vragen.


Deze digitale lunchworkshop is tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking van:
De Universiteit Twente
Het HagaZiekenhuis (hier is ruimte om ook fysiek aan te sluiten)
De vereniging STZ

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl