Magneet voor talent

Bouwsteen Magneet voor Talent

Om het aantrekken van talentvolle en gedreven (zorg)professionals, het behouden van toptalent en het continu opleiden binnen de STZ-ziekenhuizen te ondersteunen, zetten we een langetermijnprogramma op. Door het bevorderen van zij-instroom, traineeships, uitwisseling en jobrotation binnen (en buiten) de STZ-ziekenhuizen wordt alles op alles gezet om talent binnen de STZ ziekenhuizen te halen en te behouden.

In 2023 starten we met de opbouw van een STZ Academy: met het bevorderen van nieuwe vormen van opleiden en het stimuleren van nieuwe opleidingen en beroepen wordt de ziekenhuiszorg “ververst” met kennis en kunde van buiten het ziekenhuis en buiten de traditionele beroepen. Nieuwe werk- en leervormen (gaming / AI / VR)  helpen om de kwaliteit en het rendement van de opleidingen continue te verbeteren.

Door jonge professionals bijeen te brengen, is het netwerk JongSTZ een verbinder voor het realiseren van ideeën en innovaties, een katalysator voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg. JongSTZ vormt dankzij de grote diversiteit van jonge, betrokken professionals een welkome bron van vernieuwing, die actief wordt geïntegreerd in de netwerken en bij de visitaties. 2023 werkt het netwerk actief aan een betere zichtbaarheid en het uitbreiden van het delen van kennis en ervaringen, zowel fysiek tijdens evenements als ‘Jonge Zorgverbeteraars’-event en het JongSTZ’-event, als digitaal.

Meeer lezen over JongSTZ

.

Bestuurslid

Jan den Boon

Bestuurslid magneet voor talent en voorzitter raad van bestuur Medisch Spectrum Twente

info@stz.nl
Ingrid Wolf scaled

Ingrid Wolf

Bestuurslid magneet voor talent en voorzitter raad van bestuur HMC

info@stz.nl

Programmamanager 

Joep Elemans

Programmamanager Talent & Opleiding

j.elemans@stz.nl
Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl