231012 STZ Connect kleiner 39

       STZ Support

STZ SUPPORT

Welkom bij STZ Support, hét middel om onze leden te ondersteunen bij het versnellen van  transformatie door de kracht van verbinding.  

Als zorgprofessional, patiënt, bestuurder ervaren we dagelijks de uitdagingen in de complexe wereld van gezondheidszorg. Iedereen worstelt met dezelfde vraagstukken. Met de aangesloten STZ-ziekenhuizen werken we al 27 jaar samen om vooral niet steeds zelf het wiel uit te vinden. Dit doen we bijvoorbeeld in onze netwerken. De bouwstenen: Magneet voor Talent, Bundelen van Wetenschapskracht en Waarmaken van Topzorg zijn hier leidend in. Met als doel om de samenwerking te ondersteunen hebben wij STZ Support gecreëerd. STZ Support heeft twee kenmerken: 

  1. Generieke route voor alle vragen, met een centrale plek voor leden om hun ideeën en uitdagingen te delen en vragen te stellen.  
  2. Specifieke ondersteunende diensten met betrekking tot subsidie- en fondsenwerving, kennisdeling en strategie en programmaondersteuning.  

Wil je weten welke AI projecten er succesvol zijn geïmplementeerd? Heb je een goed idee en wil je dat valideren? Heb je hulp nodig bij opschaling? Wil je deelnemen aan één van onze netwerken?

Stel hier je vraag via STZ Support! 

Stel een vraag

Ik heb een vraag over
Algemeen
Workshops, academy en kennisbank
Subsidies
Strategie-advies en programma managementondersteuning

Workshops, academy en kennisbank

Subsidies en additionele gelden

Strategie, advies en programmamanagement

Programmamanager

Danique Roodnat

Danique Roodnat

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl