19-01-2023

Bureau STZ zoekt Programmamanager/Adviseur Transformatie & Innovatie

Vernieuwen, verbeteren en versnellen voor de topklinische ziekenhuiszorg. 
Het bureau van STZ bestaat uit een divers, deels flexibel en vooral gedreven team van adviseurs, medewerkers en een directeur, dat dagelijks 27 ziekenhuizen met directe impact ondersteunt. Om onze ambititieuze plannen te kunnen realiseren zijn we op zoek naar een Programmamanager/Adviseur Transformatie & Innovatie die met een strategische blik en oog voor toekomstige ontwikkelingen het team komt versterken.

Wil je meer weten over deze openstaande vacature om te delen of zelf te reageren? Bekijk dan nu het functieprofiel via de website van van der Vliet en van der Schoot:
Vacatures - van der Vliet en van der Schoot (vandervlietvanderschoot.nl

De komende jaren ligt de focus op het concretiseren van de plannen van het IZA en het initiëren van transformatietrajecten. Transformatie en Innovatie krijgen een centrale plek in de samenwerking en bepalen de uitvoeringsagenda voor de komende jaren. Om deze plannen te kunnen waarmaken willen we het bureau uitbreiden met nieuw talent in de vorm van een Programmamanager/Adviseur Transformatie & Innovatie. Om het selectieproces te begeleiden hebben we bureau van der Vliet & van der Schoot ingeschakeld. 

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl