12-09-2023

Over een maand is het zover: 27 | STZ Connect!

Over precies een maand vindt 27 | STZ Connect plaats! Met trots presenteren wij het programma! Het is een mooi, inhoudelijk en vol programma geworden. Natuurlijk hebben we er ook rekening mee gehouden dat er ruimte is om te kunnen netwerken. Hiervoor hebben we onder andere het Connectplein ingericht. 
Via onderstaande link delen we graag het programma!

Programma 27 | STZ Connect!

MailchimpKeynotes

In de ochtend hebben we aansprekende keynotes van Jitske Kramer, Pier Eringa en Dennis Karpes. 
Meer weten over deze sprekers? Klik hier.

Subsessies 

In de middag presenteren we maar liefst 15 subsessies. Er is een Lagerhuis-sessie, een collegetoursessie, er zijn brainstormsessies, interviews en paneldiscussies. We gaan het hebben over de regio, over activisme, over AI, over zorgtekorten en het grote belang van topklinische expertisecentra. Er vindt een (besloten) bestuurderssessie met minister Ernst Kuipers plaats en de 10 finalisten van de innovatiechallenge pitchen hun inzending.

Er is vooral ook ruimte om elkaar te kunnen ontmoeten. Deze sessies zijn voor en door onze leden georganiseerd en worden ook door hen gemodereerd.
Klik voor een overzicht van alle subsessies op deze link

Feestelijke afsluiting 

Het inhoudelijk programma wordt afgesloten met de uitreiking van de STZ Innovatiechallengeprijzen door minister Ernst Kuipers.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een feestelijk tintje! STZ bestaat namelijk 27 jaar en graag heffen we, samen met al onze gasten, het glas om 16.00 uur op de volgende 27 jaar! 
De muzikale omlijsting is in handen van  DJ Leo Blokhuis! 
Leo is een Nederlands journalist op het gebied van popmuziek en werkzaam als samensteller van diverse radioprogramma’s, presentator van televisieprogramma’s. 

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl