231012 STZ Connect kleiner 39
Subsidies en additionele gelden 

Subsidies en additionele gelden 

Effectieve financiering en doordachte (implementatie)strategieën zijn randvoorwaardelijk voor innovatie en transformatie. Vanuit STZ Support ondersteunen we (voor en door) onze leden bij subsidieaanvragen, fondsenwerving en professionele ondersteuning bij het opstellen van projectplannen! Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen opvallen en de middelen veiligstellen die nodig zijn voor jouw projecten. 
 
Subsidieaanvragen en fondsenwerving: 

  • Kracht door samenwerking: Werk samen met gelijkgestemde organisaties en vergroot de impact van jouw fondsenwervingsinspanningen. 
  • Gezamenlijke projecten: Creëer samenwerkingsprojecten om een breder publiek aan te spreken en de kansen op financiering te vergroten. 

Professionele Ondersteuning bij Projectplannen: 

  • Op maat gemaakt: STZ Support biedt ondersteuning bij het opstellen van projectplannen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van fondsenverstrekkers. 
  • Doordachte strategieën: Ontwikkel strategieën om de relevantie en haalbaarheid van jouw projecten te benadrukken en de kans op succesvolle financiering te vergroten. 

Waarom zou je bij ons aankloppen? 

  • Opbouwen van gezamenlijke ervaring: Profiteer van de ervaring van ons team in het begeleiden van organisaties bij subsidieaanvragen. 
  • Netwerk: Maak gebruik van het uitgebreide STZ-netwerk om deuren te openen naar nieuwe financieringsmogelijkheden. 
  • Resultaatgericht: Wij streven naar tastbare resultaten en helpen jouw organisatie te transformeren. 

Of je nu een start-up bent die zijn eerste financiering zoekt of een gevestigde organisatie die de volgende stap wil zetten, wij zijn er om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij samen toewerken naar het veiligstellen van de middelen die nodig zijn voor jouw succes! 

Neem contact op

Workshops, academy en kennisbank

Strategie, advies en programmamanagement

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl