INNOVATIE & ZORGTRANSFORMATIE

Raamwerk Innovatie & Zorgtransformatie

STZ stimuleert en ondersteunt innovaties die leiden tot zorgtransformatie. We richten ons met het STZ-innovatienetwerk op het stimuleren van innovatief gedrag door (zorg)professionals en het organiseren van een goedwerkend innovatiesysteem in de individuele ziekenhuizen. We delen kennis en kunde en werken samen met externe partijen om ook de randvoorwaarden voor innovatie te optimaliseren. 

We organiseren 2-jaarlijks de STZ innovatiechallenge.  Met de challenge gaan we op zoek naar die innovaties uit onze STZ-huizen die, direct of indirect, aantoonbare en substantiële verbetering teweegbrengen in één of meerdere fasen van het (zorg)proces. genomineerden STZ Innovatiechallenge 2023

Hieronder presenteren we onze STZ innovatiebank 2023: een overzicht van de publiekssamenvattingen van alle 134 innovaties die ingezonden zijn voor de STZ-innovatiechallenge 2023. Links in de kantlijn kunt u op verschillende manieren een selectie maken: inzendende STZ-ziekenhuizen, type inzendingen, type innovatie. 

Ons doel is te informeren en inspireren. Als u meer informatie wenst te ontvangen over één van de gepubliceerde innovaties, klik dan hier.

Innovatie

Bestuurslid Innovatie en Zorgtransformatie

Roos Leber

Bestuurslid innovatie en zorgtransformatie 

info@stz.nl

Maartje van den Broek

Programmamanager / Beleidsadviseur innovatie en zorgtransformatie

m.vandenbroek@stz.nl
Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Oudlaan 4
3515 GA Utrecht
030 - 2739 414


Postbus 9696
3506 GR Utrecht
info@stz.nl