ViT (Vitaliteit Inzetbaarheid Talentontwikkeling) 

Door onze professionals zelf regie te geven over hun gezondheid, inzetbaarheid en ontwikkeling verhogen wij het werkplezier, verlagen wij verzuim en stimuleren wij behoud. Wij zetten in op amplitie om onze professionals te versterken en hun welbevinden te vergroten en ondersteunen via preventie en curatie waar nodig.  

Vitaliteit Inzetbaarheid Talentontwikkeling (ViT) is er voor vragen, hulp en advies over Vitaliteit, inzetbaarheid, en Talent & loopbaanontwikkeling. ViT is er voor iedereen & laagdrempelig! ViT is digitaal en in de toekomst ook fysiek te bereiken.  

ViT is het expertisecentrum voor: • Vragen, advies en interventies voor alle medewerkers en leidinggevenden • Advies voor bestuur, bedrijfsmanagers, leidinggevende en adviseurs HR en AA. ViT biedt (team en persoonlijke) coaching, workshops & trainingen, teaminterventies en inspiratiesessies op het gebied van mentaal welzijn, fysiek welzijn, sociaal welzijn en talent- & loopbaanontwikkeling en een specifiek programma voor de AIOS/ANIOS. ViT heeft een catalogus met aanbieders (intern en extern) samengesteld welke continue wordt aangevuld en aangepast op de behoefte.  

Hulp van STZ is nodig om op te schalen en continuïteit te kunnen bieden. 

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl