Nieuwe programmamanager Wendy van Osch vanaf 1 maart 2024

Dr. Wendy van Osch zal vanaf 1 maart 2024 als programmamanager het STZ team versterken. De belangrijkste aandachtsgebieden van Wendy worden de bouwstenen Topzorg en Wetenschap. Wendy gaat een belangrijke rol vervullen op de Topklinische Expertisecentra en rond de IZA-thema’s.

Promotie VU Medisch Centrum

Met haar proefschrift  “Shared decision making about treatment for stage I non-small cell lung cancer” promoveerde Wendy in 2016 aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam. Op het indrukwekkende CV van Wendy prijken een PhD in Geneeskunde en twee masters in de (Algemene) Gezondheidswetenschappen.

Senior management UMC Utrecht / WKZ

Wendy is een allround strategisch adviseur met managementervaring. Wendy stapt over van het UMC Utrecht / WKZ, alwaar zij een senior sparringpartner voor directie en medisch management was. Zij hield zich o.a. bezig met landelijke samenwerkingsverbanden en was als projectleider verbonden aan het concentratiedossier ‘congenitale cardio-thoracale chirurgie’.

Samen zorgtransformatie versnellen

Wendy woont met man en kinderen in Amersfoort en zegt “heel veel zin te hebben om een bijdrage te leveren aan de kracht van de topklinische ziekenhuizen en het versnellen van de noodzakelijke transformatie.”

Substantiële bijdrage

Marjoleine van der Zwan, directeur STZ: “Wendy is een veelzijdige, verfrissende en stevige programmamanager die meerwaarde gaat leveren op meerdere portefeuilles. Wij heten Wendy van harte welkom en kijken er heel erg naar uit om met haar samen te werken!”

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl