30-05-2022

Vanaf vandaag is Marjoleine van der Zwan begonnen als interim-directeur STZ

Marjoleine van der Zwan wordt gedreven door innovatie, technologie en ontwikkeling van mens en bedrijf. “Waarden die direct aansluiten bij de ambities van de STZ”, aldus huidig STZ voorzitter Peter Go.

Marjoleine van der Zwan 

Marjoleine is met haar ruime managementervaring in de zorg en financiële dienstverlening, haar brede netwerk en inspirerende persoonlijkheid, een aanwinst voor de STZ. Ze heeft een achtergrond als zorgprofessional, biomedische wetenschapper en heeft een executive MBA afgerond. Sommigen zullen haar misschien al kennen van haar tijd als bestuurder bij MediRisk.

Als kwartiermaker levert Marjoleine een belangrijke bijdrage aan het COVID Early Warning Systeem (EWS) COVID-DATA. Het EWS biedt een toekomstbestendige kennis- en data-infrastructuur om grip te krijgen op COVID-19 en andere infectieziekten.

Met de komst van Paul Blokhuis, als nieuwe voorzitter, en Marjoleine van der Zwan start het bestuur van de STZ, samen met haar leden, met de ontwikkeling van een nieuwe strategische periode. Wij wensen Marjoleine veel succes en werkplezier.

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl