15-12-2023

Wijzigingen bestuur en team STZ: Samen Versnellen!

Binnen het bestuur en team van STZ hebben wijzigingen plaatsgevonden. Een aantal portefeuilles is herverdeeld en nieuwe collega's zijn aan het team en bestuur toegevoegd. 

Team g9c46502c9 1920

Bestuur STZ

CFO/COO van Zuyderland Roel Goffin neemt tijdelijk, ivm het vertrek van zorgbestuurder Roos Leber, de portefeuille innovatie en zorgtransformatie onder zijn hoede.

Intensivist Hans Kuijsten heeft de visitatieportefeuille van oud-bestuurder NWZ Floor Haak overgenomen. Voorzitter RvB HMC Ingrid Wolf en voorzitter RvB MST Jan den Boon zullen zich samen over de bouwsteen Magneet voor Talent ontfermen. Ingrid zal zich met name richten op arbeidsmarkt;  een voor haar welbekende portefeuille. Als vicevoorzitter van de NVZ focust zij zich op de grote uitdagingen en veranderingen in de arbeidsmarkt voor zorgpersoneel.

Team STZ

Binnen het team STZ hebben we helaas afscheid moeten nemen van Hedwig Neefs en Maartje van den Broek. Hedwig gaat aan de slag bij de NVZA en Maartje blijft bij de STZ, maar dan in het Deventer Ziekenhuis. We bedanken beiden voor hun inzet en toewijding van de afgelopen jaren en wensen hen veel succes met de nieuwe stappen in hun carrière.


Gelukkig is er versterking voor het team. Pip van Etten is afgestudeerd als cultureel antropologe en als projectmedewerker gestart. Pip brengt, met haar 25 lentes, een frisse nieuwe energie met zich mee en heeft zich al bewezen als waardevolle aanvulling op het team. Daarnaast zal Wendy van Osch per 1 maart 2024 als programmamanager het team versterken. Wendy heeft een achtergrond als strategisch adviseur binnen het divisiemanagement van het UMCU. Wendy promoveerde in 2016 met haar proefschrift "Shared decision making about treatment for stage I non-small cell lung cancer". Als zorgprofessional zeer welkom in het team!


Voor overige informatie over het bestuur of het team, kun je op deze link klikken.

Contact

Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen
Secoya, gebouw D
Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht


030 - 2739414
info@stz.nl